Onderdelen en accessoires

Verkoop en montage van onderdelen en accessoires behoort tot een van onze specialiteiten. Wij leveren een breed assortiment (originele) Volkswagen, Audi, Seat en Skoda onderdelen en accessoires.

Originele en niet originele onderdelen

Standaard monteren wij meestal originele onderdelen. De originele onderdelen passen altijd, worden regelmatig gemodificeerd en zijn van de beste kwaliteit!

Niet originele onderdelen monteren wij (in overleg) echter ook. Deze onderdelen zijn niet altijd slechter dan origineel en soms worden ze zelfs in dezelfde fabriek gemaakt. Vaak zijn de niet originele onderdelen goedkoper, maar niet altijd.

Soms zullen wij u adviseren en/of de keus geven om een reparatie met niet originele delen uit te laten voeren. Wij bieden een hoge kwaliteit en service en daardoor zullen wij sommige niet-originele onderdelen (op basis van onze ervaringen) niet aanbieden en monteren, ook niet als u hierom vraagt.

Bestellen

Wij bieden u de mogelijkheid om online onderdelen te bestellen d.m.v. het contactformulier in te vullen. Vermeld altijd uw kenteken en liefst ook het chassisnummer! De Chef onderdelen reageert zo spoedig mogelijk om de bestelling te bevestigen.

Geeft u uw bestelling op werkdagen (ma t/m vr) vóór 16.00 door dan kunt u deze de volgende morgen vanaf circa 10.30u afhalen! Behalve op zaterdagmorgen.
Let op: niet motorische onderdelen van Seat en Skoda hebben een levertijd van circa 2 a 3 dagen.

originele_en_nietoriginele_onderdelen.jpg

Regelmatig hebben wij interessante aanbiedingen…